Bolsas y Mercados Españoles
Buscador de
empresas
BME

BME és l´empresa hereva d´una tradició centenària de cultura i pràctiques financeres, i depositària de la confiança de milions d´inversors espanyols i estrangers. Actualment és un dels quatre grans operadors de mercats i sistemes financers d´Europa.

BME Renda Variable és l´àrea més rellevant en l´estructura de la companyia, que està composta per set unitats de negoci del grup.

Les Borses espanyoles i la resta de mercats i sistemes financers espanyols configuren hui una empresa dinàmica i moderna gràcies a la seua capacitat d´anticipació, innovació i responsabilitat que han consolidat la seua solvència financera i han permés el desenvolupament d´una forta presència internacional del grup, especialment en la regió latinoamericana.

El volum negociat en 2011 per tots els productes de renda variable va ser de més de 900.000 milions d´euros.

El mercat de renda variable espanyol opera sobre la plataforma electrònica SIBE, totalment desenvolupada per BME i garantitza l´interconexió de les quatre Borses espanyoles.

A més d´accions, SIBE negocia altres productes com ETFs, warrants, certificats i altres productes.

En l´àrea de renda variable resulta fonamental la funció de l´IBEX 35®, índex de referència compost per els principals valors de la Borsa espanyola  i un baròmetre molt important per a conéixer el dinamisme de l´economia del país.

Latibex suposa un altra gran aposta de BME Renda Variable al ser l´únic mercat internacional només per a valors latinoamericans que opera en euros. Va ser creat en 1999 i en l´actualitat cotitzen 34 valors que el situen entre els tres primers mercats per capitalització de Latinoamèrica.

El Mercat Alternatiu Borsari (MAB) suposa l´última aposta de BME Renda Variable i es tracta d´un mercat dedicat a empreses de reduïda capitalització que busquen expandir-se, amb una regulació a la mida, dissenyada específicament per a elles i uns costos i processos adaptats a les seues característiques. En el primer any des de la seua posada en funcionament suma ja 18 companyies que troben en el MAB no només financiació, sino un suport en el seu creixement e internacionalització, a partir d´una major notorietat i prestigi, així com una major difusió accionarial.

Més informació sobre BME http://www.bolsasymercados.es

 

 

Síguenos en:
Copyright © BME 2022