Bolsas y Mercados Españoles
Buscador de
empresas
Inicio / SOBRE NOSALTRES / Altres Serveis / Col.laboració amb l´Universitat >
Col.laboració amb l´Universitat

OLIMPIADA D´ECONOMIA A NIVELL AUTONÒMIC

Una altra activitat organitzada i patrocinada per la Borsa de València juntament amb l´Universitat de València i la Facultat d´Administració i Direcció d´Empreses de l´Universitat Politècnica de València, és l´Olimpiada d´Economia. L´objectiu fonamental d´aquesta competició és premiar el treball i l´excel.lència acadèmica, així com incentivar els estudis de les matèries relacionades amb l´Economia i l´Economia de l´Empresa, que s´imparteixen en les Universitats públiques valencianes, entre els joves. Compleix també l´objectiu de mantindre vincles amb els professors d´Economia en l´ensenyament secondari i amb els alumnes que estàn interessats en aquesta matèria i que seran els futurs estudiants en les nostres Facultats.

Les Olimpiades d´Economia, es realitzaren per primera vegada en València, en el curs 2002/2003, a iniciativa de la Facultat d´Economia i del Servei de Formació Permanent de l´Universitat de València, només per als centres de secondària de la província de València. A partir del 2003/2004 es va ampliar a l´àmbit de la Comunitat Valenciana, sumant-se a aquest esdeveniment, l´Universitat Jaume I de Castelló i l´Universitat d´Alacant, participant cada any al voltant de 300 estudiants d´Economia de l´ensenyament Secondari de tota la Comunitat Valenciana.

La Borsa de València es sent satisfeta especialment amb aquesta iniciativa per haver sigut la pionera en Espanya juntament amb l´Universitat de València i haver aconseguit ampliar-la a nivell nacional.

 

COL.LABORACIÓ AMB LA FUNDACIÓ D´ESTUDIS BORSARIS I FINANCERS

Màster financer i borsari

A més de les col.laboracions habituals i puntuals entre les nostres institucions, la Borsa de València participa amb el seu propi personal en el professorat del Màster Financer Borsari que organitza la Fundació d´Estudis Borsaris i Financers, impartint una classe pràctica sobre el SIBE (Sistema d´Interconexió Borsari Espanyol) en la que es mostra i explica als alumnes el funcionament del mercat en temps real.

 

 

Síguenos en:
Copyright © BME 2022