Bolsas y Mercados Españoles
Buscador de
empresas
Forinvest

En el any 2007, va nàixer a València FORINVEST, Fòrum - Exposició Internacional de Productes i Serveis Financers, Inversions, Assegurances i Solucions Tecnològiques. Aquesta fira supera el tradicional concepte d´exposició comercial celebrada fins ara en Espanya al reunir en un mateix espai la major i millor oferta de tot allò relacionat amb el món de les finances, des de productes i serveis financers, inversions, assegurances, fins a solucions tecnològiques.

Al llarg dels tres dies de celebració de la mostra, empreses líders del món de les finances posen a l´abast de tots, tant de professionals del sector i agents econòmics, com d´emprenedors, demandants d´ocupació i, en definitiva, de la societat en el seu conjunt, les millors oportunitats d´inversió i estalvi.

Juntament amb la part expositiva del certamen, el públic assistent també pot disfrutar i dotar-se d´una major cultura financera en les diferents presentacions, conferències i taules redones que s´imparteixen dins del programa d´actes paral.lels, com el Fòrum Forinvest, el IV Fòrum Internacional de les Assegurances o el Fòrum de Finances Personals. A més, altres trobades trien el marc de FORINVEST, com els congressos de l´EFPA o el Technology&Finance Forum CIT.

La Borsa de València, a més de participar en tot allò relatiu a la seua organització i funcionament al ser part del Comité Organitzatiu, està present amb un stand propi al que ens apropem i ens donem a conéixer com a empresa de serveis financers que som.

L´excel.lent acollida que ha tingut aquesta fira des del seu naixement consolida la posició de València com a plaça financera de primera magnitud, a més de confirmar la gran inquietud que existeix hui en dia entre la nostra societat per dotar-se d´una major cultura financera.

 

 

 

Síguenos en:
Copyright © Bolsas y Mercados Españoles 2018

ESTADO DEL MERCADO

El Estado del Mercado informa a través de avisos de rápida y fácil lectura sobre incidencias que afectan a los mercados de Renta Variable y sistemas financieros operados por BME.

Si se produce una incidencia, el mensaje "NEGOCIANDO" cambiará a "INCIDENCIA DE MERCADO" para reflejar que se ha producido un evento de mercado. Haciendo click en el Asunto de la alerta publicada se podrá acceder a la información y actualizaciones intradía asociadas a dicha incidencia, las cuales serán publicadas con inmediatez.

Nota: BME utilizará su discreción para asignar la gravedad de una incidencia